Техническа информация и акредитации

21.08.2011 г.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Фестивалът е разположен на 75 хил. кв/м площ. На неговата територия са разположени: два информационни пункта на входа и в непосредствена близост до пресцентъра. Провеждането на събитието е обезпечено с три пожарни коли, медицински пункт, четири големи хранителни зони, 50бр. търговски обекта, павилиони за сувенири, шатра за пилотите ветерани. Има два обособени входа за посетители.

Безплатен превоз на посетителите на фестивала: автобусите на фирма „Хеброс бус“ ще извършват двупосочни курсове на всеки 15 мин. Начална спирка от паркинга на хотел „Тримонциум”. Организаторите да оставите автомобила си в Пловдив, да вземете електричката от ж.п. гара Пловдив за Асеновград до спирка Маврудово и да слезете пред входа. За дните на БИАФ 2011 ще са осигурени извънредни влакове.

Паркинги за посетители: осигурени са терени за безплатно паркиране в непосредствена близост до входа на събитието. Не се допуска престоя на местата обозначени като паркинги. Схемата с маршрутите за пристигане и заминаване на автомобили на зрители за събитието и на пътниците за редовните авиолинии на летище Пловдив можете да намерите на сайта.

На желаещите все пак да посетят шоуто със собствен автомобил организаторите препоръчват да тръгнат достатъчно рано и да се съобразят с временната организация на движението на 3 и 4 септември, предвид, че пътят Пловдив – Асеновград ще бъде с особен режим.

Вход: посещението е с билети, които могат да се закупят оn-line на адрес: http://100.airshow-bg.com/tickets/ или на място.

Билети: еднодневни – 10 лв., двудневни – 15 лв., за ученици и пенсионери на ден – 5 лв. , деца под 7 години и посетители в неравностойно положение – безплатно.

Билет „Бизнес Клас“ – 100лв. (Специална шатра с 245 места. В цената влиза осигурен паркинг, кетъринг, открити и закрити седящи места за наблюдаване на програмата, каталог на събитието. Среща с пилотите след въздушната програма).

Детски кът: за приятното и спокойно пребиваване на посетители с малки деца е предвиден кът с детски занимателни надуваеми съоръжения.

Забранено е внасянето на алкохол и наркотични вещества, носенето и използването на огнестрелно и хладно оръжие. Лица в нетрезво състояние няма да бъдат допуснати на територията на БИАФ 2011.

АКРЕДИТАЦИЯ

За присъствие на Юбилейната научно – приложна конференция на 02.09.2011 г., в зала „Заминаващи“ на летище Пловдив, е необходимо да се попълни и изпрати до 29.08.2011 г. акредитационна форма, която е качена на сайта на събитието:http://100.airshow-bg.com/accreditation-2-september/, раздел „Конференция“. Създаденият пропусквателен режим изисква да предоставите своите лични данни (сканиран документ за самоличност). Акредитацията е поименна и не може да се използва от друго лице. Носете в себе си посочения в акредитационната форма документ за самоличност.

На 3-ти и 4-ти септември за фотографи, фоторепортери и оператори е локализирана специална територия, достъпът до която изисква акредитация, която може да направите чрез он-лайн в раздел „Медии“. На входът на събитието, който е от към музея на авиацията ще получите своя пропуск.

За отразяване на събитието, до момента сме получили 42 регистрации от чуждестранните журналисти и фоторепортери.